HOME ENGLISH TEACHER ASSISTANT


EL NOU PROGRAMA DEL ONE. SCHOOL OF ENGLISH PER AQUEST ESTIU 2021 HOME TEACHER ASSISTANT


Descripció:

   Aquest estiu One. School of English obre un nou projecte per a les famílies que vulguin acollir una persona nativa aquest estiu per tal de fomentar l’ús de l’anglès a casa.
One. School of English ha signat un contracte amb la Universitat d’Edimburg i la de Manchester per tal d’oferir pràctiques d’ensenyament a alumnes universitaris que vulguin passar un mes i mig a la província de Girona i fer pràctiques a la nostra escola One. School of English.
Per una banda, els candidats hauran de seguir un programa de formació a la nostra escola que consisteix  en el següent programa:

-       2 hores de formació diària dins de les nostres aules amb els nostre personal docent per tal d’aprendre quina és la nostra metodologia, quins recursos utilitzem, pràctiques dins la classe...
-    1 hora de pràctiques diàriament fent pràctiques amb alumnes reals –Speaking sessions – Walk and Talk – Drink and Talk.
-       Formació individual i preparació de lesson plans que seran seguits amb la host family amb la qual el candidat desenvoluparà el paper de Home Teacher Assistant.

Per altra banda, els candidats hauran de seguir un programa amb les host families(famílies acollidores) que consistirà en les següents tasques:


-           4 hores diàries amb la família.
-       Cada família podrà escollir programa de matí o tarda
-           El programa va dirigit no només als nens de la casa, sinó també als adults de la família que vulguin millorar el seu nivell d’anglès.
-         El candidat preparà sessions diàries per tal de fomentar l’anglès dins la família utilitzant els nostres recursos i el nostre programa. Les sessions es basen en el joc, en la lectura, en la imatge i l’ús de les nostres flashcards i sobretot tenen com objectiu fomentar la comunicació en anglès.
-     No es tracta de classes d’anglès, sinó de preparar un programa de lleure de 4 hores cada tarda per tal que els nens utilitzin l’anglès com a llengua de comunicació.
-          El candidat també preparà opcionalment una manualitat cada setmana per tal de passar una estona de lleure amb els nens. Els candidats també poden preparar d’altres activitats amb els nens durant les estones de lleure, com ara anar a la piscina o anar en bicicleta.

Període de Home Teacher Assistant:

Dues opcions disponibles:  Opció 1 (19 de juny fins el 31 de juliol), Opció 2 (del 26 de juny fins el 31 de juliol).

Famílies acollidores

-        En cas que la família acollidora vulgui ampliar o canviar el temps d’aquest programa, només caldrà que ho sol·liciti.

-          Les famílies acollidores hauran d’oferir allotjament i menjar al candidat estranger durant tota l’estada, cap de setmana inclòs.

-   Aquest programa té places limitades. S’aniran oferint candidats segon ordre estricte d’inscripció.

-       En principi no es pot triar el sexe del candidat, tot i que es pot demanar noi i noia segons preferència.

-        La família acollidora que no visqui a Torroella de Montgrí haurà de facilitar el transport diari del candidat a les nostres instal·lacions per tal de seguir el programa de pràctiques.

-          Aquest programa no és un programa d’au-pairs. No es podrà demanar als candidats que dugui a terme tasques domèstiquesde la casa com que faci el menjar o dutxi els nens. Sí que caldrà que el candidat es responsabilitzi de les seves obligacions com tenir la seva habitació endreçada i demanar-li un respecte cap als horaris d’entrada i sortida de la casa.

-        Aquest programa es duu a terme a través d’una empresa Internship Spain que es dedica a gestionar programes de pràctiques per a estudiants universitaris.  Aquesta empresa cobra els seus honoraris per buscar-nos candidats i per gestionar-nos la documentació. A part, els candidats reben una petita remuneració mensual que ve directament de les seves universitats però que nosaltres cal que paguem.

-          El preu setmanal d'aquest programa és de 120 euros per setmana sencera. Mínim 5 setmanes i màxim 6 setmanes.

-       Un cop es formalitzi l’interès per aquest programa, caldrà omplir un formulari en el qual se us demana informació general sobre la vostra família i casa vostra.

-           Un cop es formalitzi l’interès per aquest programa i un cop One. School of English comenci a buscar un candidat per vosaltres, caldrà que la família acollidora pagui la primera quota setmanal a One. School of English per avançat per tal que es puguin començar a fer els tràmits pertinents.

-          Un cop s’escull un candidat per a una família, es sol·licitarà el nom i informació extra sobre el candidat. A part, se us facilitarà fer una skype amb el candidat per tal que el coneixeu. En cas que no parleu anglès, nosaltres com a escola us podem ajudar a l’hora de fer una skype amb el candidat-a.

-          Un cop el candidat-a arribi a Catalunya, cada família acollidora es responsabilitzarà d’anar a buscar al candidat a l’aeroport i de tornar-li quan finalitzi el programa.


-      En cas que un cop el candidat-a hagi passat uns quants dies amb la família i la família acollidora no acabi adaptant-se al candidat o viceversa, només caldrà abonar les setmanes que el candidat hagi passat amb la família. En aquest cas, tanmateix, One. School of English, no es responsabilitza a trobar un altre candidat. 

No comments:

Post a Comment