COLÒNIES D'ANGLÈS ESTIU 2021COLÒNIES d'anglès d’estiu


COLÒNIES A VILANOVA DE SAU
Programa organitzat per Quines activitats organitzem?
Activitats: combinació de 3 hores de conversa d'anglès dinàmiques i divertides amb grups reduïts amb la combinació de: piscina, cavalls, parc d'aventura, caiac al pantà de Sau, tir en arc, bicicletes, bàsquet, futbol, futbol americà, beisbol, voleibol, aventura, excursions, jocs, tallers, representacions, jocs de nit, cançons, teatre, dansa, geocaching, curses d'orientació, tallers de cuina... i en funció de les colònies es fan activitats diferents (per exemple a Vilanova de Sau anem amb piragua al pantà de Sau), and OF COURSE 24 HOURS IN ENGLISH WITH NATIVE SPEAKERS!!

Durant l’estada de les colònies, caldrà triar una de les TRES OPCIONS disponibles:

OPCIÓ MULTIACTIVITAT SETMANA SENCERA

3 hores de conversa d'anglès dinàmiques i divertides amb grups reduïts amb la combinació de MULTIACTIVITATS: piscina, cavalls, parc d'aventura, caiac al pantà de Sau, tir en arc, bicicletes, bàsquet, futbol, futbol americà, beisbol, voleibol, aventura, excursions, jocs, tallers, representacions, jocs de nit, cançons, teatre, dansa, geocaching, curses d'orientació, tallers de cuina, piragua al pantà de Sau...

OPCIÓ FUTBOL
3 hores de conversa d'anglès dinàmiques i divertides amb grups reduïts amb la combinació de 4 hores d'entrenament de futbol i MULTIACTIVITATS (veure activitats a l’apartat d’opció multiactivitat).

Els equips es formaran en un principi tenint en compte les edats i treballaran cada equip amb un entrenador. Les diferents etapes o categories que hi hauran son:
Etapa Iniciació (nascuts entre 2008-2010)
Etapa Preformació (nascuts entre 2006-2007)
Etapa Formació (nascuts entre 2004-2005)
Etapa Pre-competitiva (nascuts entre 2002-2003)
3 HORES DE CONVERSA. Com plantegem les estones de conversa?
·         Defugim de llibres, gramàtica i textos, ja que considerem que tot això ja es treballa durant l'any a l'escola.
·         A les nostres estones de conversa només potenciem la parla i els hi donem la confiança per perdre la por i atrevir-se a expressar-se.
·         Tot es fa a través de dinàmiques i en grups reduïts.
·         El tema i el monitor de les classes canvia cada dia, així tenim més possibilitats d'estar en contacte amb diferents accents, ja que el nostre equip de monitors és bàsicament nadiu.

Com dividim els grups?
Per les 3 hores de conversa del matí ho fem segons el nivell d'anglès (es fa una petita
prova el primer dia).  Per a les activitats es divideixen segons les edats.  Per a les habitacions es divideixen per edat i segons el sexe.   En el moment del menjador estan tots barrejats perquè busquem l'ambient de família. A cada taula hi ha un monitor que motiva que la única llengua que es parla sigui l'anglès. 

Es parla l'ANGLÈS?
A Fun and Learn garantim que l‘única llengua que es parla durant les colònies és l'anglès. Les activitats  estan molt organitzades i els monitors són qui motiven que la única llengua que es parla sigui l'anglès. Els únics moments que no hi ha activitat organitzada és el moment de dutxes i a l'hora d'anar a dormir

L'activitat voluntària s'explica a la nit i els participants decideixen si volen fer-la o no.
Les TV News es preparen durant el temps de conversa i per la nit es fa una representació davant de tot  el grup. El dia és molt intens i no hi ha estones lliures.

Com he de fer la inscripció i quin és el cost?

Per tal de formalitzar la inscripció:
-         Omplir el full d’inscripció i tornar-lo a One. School of English – Torroella de Montgrí – info@oneschoolofenglish.cat .
-         En el moment de fer la inscripció cal fer un pagament de 350€ al número de compte ES67 0081 0100 9800 0111 8018 (Banc de Sabadell).  Adjuntar comprovant de pagament en el full d’inscripció.  La resta de l’import la podeu abonar fins un mes abans de començar les colònies.


PROMOCIÓ I DESCOMPTES
Descompte per germans en la inscripció als programes a Catalunya. Si s'apunten dos o més germans en un dels dos torns es beneficiaran d'un descompte de 30 Euros a partir del segon germà. Per beneficiar-vos d'aquest descompte heu d'indicar-nos el codi GERMANS en el moment de formular la vostra inscripció a través del Web 
www.funandlearn.com


Per a més informació i inscripcions, cal contactar amb:

One. School of English
C/ Església, 6
Torroella de Montgrí (Girona)
972 762108 – 607435480


No comments:

Post a Comment