CAMBRIDGE EXAMS Young learners
Dissenyats per avaluar les capacitats de la llengua anglesa dels nens entre 7 i 12 anys, els tres nivells de Young Learners són els següents: 


Starters            Nivell elemental
Movers             Nivell intermig Corresponent al A1 del marc de referència europeu.
Flyers               Nivell superior Corresponent al nivell A2 del marc de referència europeu. TREURE'S UN CERTIFICAT DE CAMBRIDGE D'UNA MANERA DIVERTIDA I MOLT ESTIMULANT entre set i dotze anys. 


La nostra experiència ens demostra que tots els alumnes que han fet algun dels exàmens dels Young Learners amb nosaltres al One. school of English n'han obtingut una experiència molt positiva, divertida i, sobretot, estimulant que les ha fet augmentar considerablement les seves ganes i motivació d'aprendre anglès i sobretot la confiança a l'hora de llegir textos íntegrament en anglès (reading), la seva capacitat a l'hora de fer listenings i, finalment, la millora en la seva capacitat de fer exàmens orals (speaking)
MILIONS DE PARES I MARES DE TOT EL MÓN HAN ESCOLLIT ELS EXÀMENS DELS YOUNG LEARNERS COM UN PAS MÉS EN L'EDUCACIÓ I L'APRENENTATGE DE L'ANGLÈS DELS SEUS FILLS. 
On es fan els exàmens?
Cambridge ve a la nostra escola a fer l’examen. L’examen es fa a les nostres instal·lacions de Verges. Els examinadors de Cambridge University vénen a les nostres instal·lacions de Verges. 


Quan es fa l’examen aquest any 2020? L’organització de Cambridge d’Exàmens Girona ens ha guardat el divendres 31 de juliol per fer l’examen en el One de Verges.


Quin és el preu?
El preu varia depenent del nivell de l’examen. Els preus d’aquest any 2020 són:

·         Starters 72€ 
·         Movers  75€
·         Flyers    78€


Quin és el resultat de l’examen?
Els exàmens dels Young Learners s’han creat per motivar als alumnes d’entre 7 a 12 anys i és per aquest motiu que els resultants que reben són bàsicament per a motivar-los que els agradi més i més l’anglès.

Els alumnes que es presenten a l’examen reben un certificat/diploma en el qual hi apareix el resultat de les tres destreses de la llengua fins a un màxim de 5 escuts per a cada categoria, oral, audició i comprensió lectora i escrita.

Cambridge no suspèn a cap alumne. Depenent de la seva capacitat, rebran més o menys escuts, però no els suspendran.Com es poden preparar els vostres fills per a fer l’examen? 
Classes extres: Els exàmens de Cambridge són uns exàmens pels quals no només s’han de tenir els coneixements per a poder-los aprovar, sinó que també s’ha de conèixer l’estructura de l’examen. En definitiva, es pot aprendre a fer aquests exàmens sempre i quan els alumnes ja tinguin els coneixements pertinents. Per a tots els alumnes que hi estiguin interessats i que finalment decideixin presentar-se a l’examen, l’escola proporciona als alumnes unes quantes classes extres. Aquestes classes són obligatòries si voleu que el vostre fill s’examini d’un dels exàmens de Cambridge.

Testos de nivell: A part, els alumnes hauran d’adquirir el llibre de Cambridge Past Papers,   ja que es tracta d’un llibre amb 4 testos de nivell que tots els alumnes hauran de tenir assolit i acabat abans de l’examen.


Caldrà estudiar a casa? Com a pares, podeu ajudar als vostres fills?
A cada classe, es donarà per deures als alumnes un examen de reading i writing que hauran de fer a casa. Durant les classes, es corregirà l’examen i es practicarà la part de listening (audició) i speaking (oral).

És molt important que els pares ajudin als seus fills a fer aquest examen a casa. Necessitem que els pares s’impliquin en aquest procés per tal d’obtenir bons resultats.

A més, caldrà que els nens aprenguin a escriure les paraules de l’examen correctament. Hem creat unes llistes amb la seva equivalència en català. Cada setmana donarem un llistat amb noves paraules que els nens i nenes hauran d’aprendre a escriure correctament. Aquestes llistes us les passarem per correu electrònic.Per a més informació sobre aquests exàmens, podeu consultar la pàgina web de www.cambridge.org.

Quins són els horaris per aquest estiu 2020? 

Horari: de 17:30 a 18:30  - STARTERS
Horari: de 16:30 a 17:30  -  MOVERS
Horari: de 18:30 a 19:30  -  FLYERS

Per a més informació sobre el preu de les nostres classes, truqueu-nos al 972 762108. 


Els resultats són boníssims. 
La nostra experiència ens ha demostrat que són un pas més endavant en l'aprenentatge dels vostres fills. 

No comments:

Post a Comment