29 May 2012

YOUNG LEARNERS


Aquesta setmana és especial. Aquest pròxim dissabte dia 2 de juny alguns dels nostres alumnes de primària faran els exàmens dels Young Learners de Cambridge a les nostres instal·lacions del One de Torroella.

Des que l'escola va obrir, One ha anat preparant els seus alumnes de secundària per als exàmens oficials de Cambridge del KET, PET i First Certificate. A part, Cambridge University ha creat també els YLE que són els Cambridge Young Learners. Es tracta d’exàmens oficials destinats a nens i nenes de 7 a 12 anys. La diferència bàsica entre els YLE i els altres exàmens oficials és que els YLE són destinats a alumnes de primària i utilitzen continguts adaptats a les necessitats dels alumnes d’aquestes edats. Els diferents nivells d’exàmens són els següents:

Starters Nivell elemental
Movers Nivell Intermig Corresponent al A1 del marc de referència europeu.
Flyers Correponent al nivell A2 del marc de referència europeu.

Aquest curs 2011-2012 és el primer curs que la nostra escola farà els exàmens dels Young Learners a 5 alumnes de Starters i 12 alumnes de Movers.

Durant aquests dos últims mesos, hem preparat amb classes especials als alumnes que van decidir fer aquests exàmens. Ha estat una experiència molt positiva que esperem repetir l'any que ve. Nosaltres, com a professores, hem disfrutat de valent, ensenyant la tècnica per a fer aquests exàmens a alumnes que no saben pràcticament ni què és un examen. Ni un mango, ni una llima... :·) Hem après a fer un examen oral i a no posar-nos nerviosos quan sentim el reproductor de CDs que ens prepara per fer l'examen de listening. Una gran experiència i uns alumnes molt valents!

GOOD LUCK, valents! Ens veiem el dissabte abans de les 11 al One. Tindrem esmorzar a punt perquè tingueu la panxa ben plena!

 

No comments:

Post a Comment