29 March 2012

One, sempre intentant millorar els nostres serveis - MILLOREM LA PUNTUALITAT

One, sempre intentant millorar els nostres serveis!

Gràcies a l’opinió rebuda amb el qüestionari de satisfacció al client, creiem necessari millorar la nostra puntualitat i agilitzar l’entrada i la sortida dels nostres alumnes, especialment pel que fa als nens i nenes de les classes de primera hora de 17:30 a 18:30. Després de setmana santa, modificarem els horaris dels nostres alumnes de secundària. Les seves classes s’acabaran a les 17:25 amb l’objectiu de poder començar les classes d’infantil i primària a les 17:30 puntual.
A partir d’ara, els alumnes que surten per la porta de recepció també entraran per la porta de recepció. La professora els cridarà entre les 17:25 i les 17:30 i els farà entrar a classe. Per altra banda, els alumnes que fins ara sortien per l’altra porta de l’aula 5, també entraran per l’aula 5. La seva professora també els esperarà a la segona porta de sortida i els deixarà entrar dins de l’aula.
Finalment, us agrairíem que els nens i nenes entressin a l’escola un cop berenats i us demanem que no portin el berenar dins les aules.

Amb aquests canvis, esperem, doncs, millorar la nostra puntualitat i l’entrada i la sortida a l’escola.

No comments:

Post a Comment