QUI SOMOne. school of English,
UNA ESCOLA D'ANGLÈS AMB UN MÈTODE PROPI.One va obrir les seves portes el mes de juny del 2007, amb l'objectiu d'ensenyar anglès amb un mètode propi. Utilitzem les nostres pròpies unitats que hem preparat minuciosament amb tot l'equip educatiu que forma l'escola durant aquests 11 anys d'experiència. 

Gràcies a la confiança que ens han donat tots els pares i mares dels nostres alumnes, podem garantir un ensenyament de qualitat sempre enfocat al progrés constant dels alumnes, sense repetició de temaris ni d'unitats. El nostre mètode es basa en la imatge i en la repetició. Disposem de bits (o flashcards) sobre més de centenars d'unitats diferents que ensenyem els nostres alumnes constantment utilitzant les nostres tècniques. Amb projectes nous i idees constants, intentem sempre fer créixer els nostres alumnes amb un bon nivell d'anglès per tal que es puguin defensar en el món laboral i personal en els seus futurs. Durant les primeres etapes, des de P1 fins a 2n de primària, insistim constantment en la part oral i auditiva de la llengua i deixem força de banda la part d'escriure. Mitjançant jocs, cançons i imatges, els alumnes adquireixen la llengua anglesa com si es tractés d'un joc. Durant tota l'etapa de primària, ja insistim més en les destreses d'escriure i de llegir, però mai no oblidem que l'anglès serveix per parlar-lo i entendre'l.


QUI SOM?Sílvia Figueras - Professora d’anglès i examinadora de CambridgeLa Sílvia és la directora del One. school. La Sílvia és llicenciada en traducció i interpretació i li encanta aprendre llengües estrangeres. N'ha estudiades moltíssimes, però l'anglès és la seva vida. La Silvia té dos fills, l’Eloi i la Joana. Quan l’Eloi tenia mesos, la seva mare se’l va endur amunt i avall, enmig de les obres, parlant amb els paletes, els pintors, anant a Ikea… amb l’objectiu de crear aquesta escola d’anglès que és el One. 

L’escola va obrir fa 11 anys i el seu objectiu era i continua essent ensenyar anglès als nens des de ben petits amb un mètode diferent i divertit. La Sílvia ha dedicat tot el temps possible a fer funcionar aquesta escola i sempre ha pensat en els nens com al seu màxim objectiu. 

Li encanta ensenyar i sempre intenta crear nous projectes amb l’objectiu d’aprendre més i més d’anglès. Quan la Sílvia entra en una classe, s'oblida de qualsevol maldecap i entra en un paradís màgic. L'ensenyament m'omple i m'apassiona, Quan canto el "hello" al principi de cada classe, encara m'entra un ruc ruc dins meu d'alegria. M'encanta ensenyar! 


Jackie Byrne - Professora d'anglès i examinadora de Cambridge


La Jackie és irlandesa. Va treballar durant molts anys en una acadèmia de Palafrugell i ara des dels inicis que treballa amb nosaltres. Va ésser la monitora acompanyant del nostre grup d’alumnes que van marxar a Bruton (Regne Unit) a fer una de les estades lingüístiques que fem cada any i tothom va quedar encantat amb ella, tant els alumnes com tota la plantilla de monitors i professors. Fins i tot li van donar el títol a la millor monitora. La Jackie viu a Torroella i és una gran professora i millor persona. L'any passat va ésser la leader del block dels més grans durant el casal del mes d'agost.


Eva Batista- Professora d'Anglès


L'Eva té 22 anys i viu a Torroella de Montgrí. És mestra d'Educació Primària i des de petita ha estudiat anglès. També té el títol de monitora i directora de casal. Actualment està estudiant el Màster de dificultats d'aprenentatge i trastorns del llenguatge per la UOC.El febrer del 2015 va començar a treballar amb nosaltres com a professora. Li encanten els animals, en especial els cavalls i també gaudir amb els seus amics durant el temps lliure.Pere Cos - ComptableEn Pere va néixer a les Olives i té .......trenta llargs. Està feliçment casat amb la Sílvia (professora i directora del One) i tenen la parelleta de nens mes bonics del món mundial. Després d’acabar els estudis d’administratiu comercial, va treballar durant 17 anys en empreses privades, on es va anar formant en comptabilitat, fiscalitat i direcció d’empreses. Ara porta l’administració del One., amb l’alegria de saber que ajuda a complir el projecte i somni de la seva dona. D’ella en diu que és: “ passió per ensenyar”.Te molt clar que l’anglès s´ha d’aprendre de petit i per això els seus fills van començar a cap edat. Diu que la petita de 2 anys ja li diu “be quiet” al seu germà de 7, quan la molesta massa. És una passada (pensa ell,.. tant que em costa a mi !!!). Les seves aficions són: piscina, esquiar, moto, bici, barça, Catalunya i sobretot, passar tanta estona com pugui amb la seva família i els seus.


Donetta Brewer- Professora d'Anglès 
Before moving to the area in 2017 I formerly worked as a primary school teacher in England for over 20 years. While working for The One School I have had the opportunity to expand my teaching skills to include all levels up to and including adults and I am really enjoying the experience. 


Betty Gonzàlez- Professora d'Anglès 

Hola,Sóc la Betty GV, la professora d'anglès dels vostres fills i filles. Vaig néixer a Barcelona, viure a Londres uns quants anys i des de fa més d'un any visc a Tor.

A Barcelona vaig estudiar interpretació i traducció a la Universitat Autònoma. A més a més vaig treballar com a professora d'anglès, com ajudant personal en el món del "rock and roll" en una promotora de concerts i com a secretària de direcció en una de les més grans productores internacionals de televisió. Totes les meves feines han estat sempre lligades a la llengua anglesa. A Londres, vaig estudiar i gaudir durant cinc anys la seva llengua, vaig treure'm la majoria de les titulacions relacionades amb l'anglès.
Ara treballo a Torroella de Montgrí, al One School of English, una gran escola d'anglès, situada en una terra acollidora i meravellosa; una terra que conec des de fa molts anys, en la que vaig casar-me i en la que ara juntament amb els meus estimats, vivim feliços.Trish Power - Professora d'Anglès


Sóc de Waterford, Irlanda. Després d'haver ensenyat anglès per a joves i adults a València, he vingut a ensenyar aquí al One, amb molt de gust.

M'encanta la gent i el procés d'aprenentatge de l’escola. La meva passió és ensenyar i transmetre l’ anglès .
Visc a Palafrugell amb el meu marit i la meva filla 14 anys.
M'encanta caminar, acampar, llegir, conèixer amics, la música i sobretot estar amb la família.No comments:

Post a Comment