COLÒNIES D'ANGLÈS Setmana Santa 2019

COLÒNIES DE SETMANA SANTA
COLÒNIES A LES OBAGUES, Juneda

EDATS: DELS 4 ALS 16 ANYS

DATES: DEL del dilluns 15 al dijous 18 d'abril 
Preu: 330 € 

El transport a les Obagues no està inclòs en el preu total de les colònies. Tots els nens apuntats amb One. school of English marxaran junts amb autobús el matí del dilluns 10 d'abril i tornaran tots junts el dijous 13 d'abril. 

Colònies organitzades per FUN AND LEARN - Les millors colónies de tot calunya, fetes amb el cor i amb una gran experiència. Quines activitats organitzem?
Activitats: combinació de 3 hores de conversa d'anglès dinàmiques i divertides amb grups reduïts amb la combinació de: la granja, cavalls, bicicletes, bàsquet, futbol, futbol americà, beisbol, voleibol, aventura, excursions, jocs, tallers, representacions, jocs de nit, cançons, teatre, dansa, geocaching, curses d'orientació, tallers de cuina... and OF COURSE 24 HOURS IN ENGLISH WITH NATIVE SPEAKERS!!

3 HORES DE CONVERSA. Com plantegem les estones de conversa?

·         Defugim de llibres, gramàtica i textos, ja que considerem que tot això ja es treballa durant l'any a l'escola.
·         A les nostres estones de conversa només potenciem la parla i els hi donem la confiança per perdre la por i atrevir-se a expressar-se.
·         Tot es fa a través de dinàmiques i en grups reduïts.
·         El tema i el monitor de les classes canvia cada dia, així tenim més possibilitats d'estar en contacte amb diferents accents, ja que el nostre equip de monitors és bàsicament nadiu.

Com dividim els grups?
Per les 3 hores de conversa del matí ho fem segons el nivell d'anglès (es fa una petita
prova el primer dia).  Per a les activitats es divideixen segons les edats.  Per a les habitacions es divideixen per edat i segons el sexe.   En el moment del menjador estan tots barrejats perquè busquem l'ambient de família. A cada taula hi ha un monitor que motiva que la única llengua que es parla sigui l'anglès. 

Es parla l'ANGLÈS?
A Fun and Learn garantim que l‘única llengua que es parla durant les colònies és l'anglès. Les activitats  estan molt organitzades i els monitors són qui motiven que la única llengua que es parla sigui l'anglès. Els únics moments que no hi ha activitat organitzada és el moment de dutxes i a l'hora d'anar a dormir

L'activitat voluntària s'explica a la nit i els participants decideixen si volen fer-la o no.

Les TV News es preparen durant el temps de conversa i per la nit es fa una representació davant de tot  el grup. El dia és molt intens i no hi ha estones lliures.


La casa té una capacitat per a 100 persones i compta amb unes grans instal·lacions: menjador amb cuina i cuinera pròpies, tallers, sales...
També dins de les seves instal·lacions i activitats hi trobem: la granja, hort agrícola, hort solar, hivernacle, sala d'energies, camp de futbol, camp de voleibol, prats, conreus...

I QUINS ANIMALS HI TROBAREM?

Vaques, conills, pollets, cavalls, cabres, gossos, gats, gallines, ovelles...
Si t'agraden els animals els podràs tocar i veure cada dia.
I si no t'agraden els animals sempre hi ha activitats alternatives organitzades
 

Com he de fer la inscripció i quin és el cost?

Per tal de formalitzar la inscripció:
-         Omplir el full d’inscripció i tornar-lo a One. School of English – Torroella de Montgrí – info@oneschoolofenglish.cat .
-         En el moment de fer la inscripció, cal fer el pagament integral de de 315€ al número de compte ES67 0081 0100 9800 0111 8018 (Banc de Sabadell). Adjuntar comprovant de pagament en el full d’inscripció. 

PROMOCIÓ I DESCOMPTES
- Descompte per germans en la inscripció als programes a Catalunya. Si s'apunten dos o més germans en un dels dos torns es beneficiaran d'un descompte de 30 Euros a partir del segon germà. Per beneficiar-vos d'aquest descompte heu d'indicar-nos el codi GERMANS en el moment de formular la vostra inscripció a través del Web 
www.funandlearn.com

Per a més informació i inscripcions, cal contactar amb:

One. School of English
C/ Església, 6
Torroella de Montgrí (Girona) 
972 762108 – 607435480
No comments:

Post a Comment