24 January 2012

L'ANGLÈS AMB NENS D'UN ANY

EL NOSTRE OBJECTIU FET REALITAT
L'ANGLÈS A PARTIR DE P1 A L'ESCOLA BRESSOL D'ULLASTRET!

Probablement ben pocs sabeu perquè vaig escollir el nom de One per a la nostra escola d'anglès. El meu gran objectiu era i continua essent ensenyar nens a partir d'1 any. Tot i haver presentat uns quants projectes a diferents escoles bressol de la zona durant els últims 4 anys, no haviem aconseguit mai donar classes a nens i nenes de P1.

Tanmateix, aquest mes de setembre, l'ajuntament d'Ullastret va voler posar fil a l'agulla a un nou projecte i ens va demanar que els enviéssim una proposta per fer classes a l'escola bressol del poble. Amb la seva empenta, la nostra energia i sobretot les ganes i la confiança dels pares i mares, aquesta vegada ho hem aconseguit. El mes de febrer farem realitat el nostre objectiu amb dos grups, un de P1 i un de P2 i l'Andrea King en serà la professora.

Gràcies als pares i mares per confiar en nosaltres i, sobretot, a l'ajuntament d'Ullastret per tirar endavant aquest projecte educatiu en aquests temps de crisi!

23 January 2012

Reunió informativa sobre les dues estades lingüístiques!!

Us comuniquem que el pròxim dijous 9 de febrer hi haurà una reunió informativa a l’escola One. de Torroella de Montgrí a les 19:30pm per informar-vos sobre les dues estades lingüístiques que One. school té previst dur a terme aquest estiu 2012.

Les dues propostes d’aquest any són les següents:

Programa Residencial a Cambridge:

* Estada de 15 dies en un PROGRAMA RESIDENCIAL a Cambridge –Culford School -L’alumne rebrà un total de 15 hores de classe setmanal.
* Programa destinat a nois i noies d’entre 9 i 16 anys, des de 5è deprimària a 4t ESO.
* Localització: Bury Saint Edmunds, comptat de Suffolk(Regne Unit).
* Dates: del 6 al 20 de juliol del 2012.

Programa d’immersió total:

* Estada d’una setmana en un PROGRAMA D’IMMERSIÓ TOTAL en una família anglesa en la qual hi ha un professor que farà 15 hores de classes one-to-one a l’alumne.
* Programa destinat a nois i noies amb un bon nivell d’anglès. Apartir de 1r de Batxillerat. * Localització: Comptats de Kent, Essex o Sussex (RegneUnit).
* Dates: del 24 de juny a l’1 dejuliol.

La reunió va dirigida a tots els pares dels alumnes des de 5è de primària fins a 2n de Batxillerat i als alumnes universitaris.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb nosaltres per telèfon al 972 762108 o per correu electrònic a info@oneschoolofenglish.cat.